lunes, 7 de febrero de 2011

Ruben Aleví del l'E.F. Baix Ter, serà jugador del F.C.Barcelona


A l’Escola de Futbol Baix Ter estàn d’enhorabona. Des de fa setmanes s’han estat produint una sèrie de fets, que s’han portat amb la discreció i serietat que calia, però que al final, i un cop sembla que ha arribat a bon port, el propi Rubén i la seva família han pogut explicar-ho obertament a tothom. Segur que ha estat un alliberament per ells poder-ho dir, i és que no n’hi ha per menys! En Rubén serà jugador del F.C. Barcelona la propera temporada! I a aquest esclat d’alegria ens hi afegim, amb l’orgull que ens dóna veure com un jugador de la província ha donat les seves primeres passes per arribar a ser un gran futbolista,.
Aquests darrers dies han estat un continu de preguntes sobre com anaven les proves a Barcelona, les visites dels tècnics del futbol base del Barça, de l’estat d’ànim d’en Rubén i els seus pares. Finalment, i com esperàvem, aquest “petit” gran jugador de cabells rinxolats ha convençut els tècnics del millor club del món i l’han fitxat. Ben aviat el podrem veure jugar amb la samarreta blaugrana en tornejos (aquesta primavera està previst que viatgi a Oviedo a jugar), i la propera temporada formarà part de l’equip Aleví del Futbol Base del Futbol Club Barcelona.
Amb aquest fitxatge, afegim un nom més a la llista de jugadors del Baix Ter que estan triomfant en clubs importants. Recordem que en Pol Blay està jugant en l’Infantil de l’Espanyol des de fa ja uns quants anys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario